Voor het UWV in heel Nederland zoeken wij ook in 2024 regelmatig Arbeidskundigen M/V met SRA code.

Voor het UWV in heel Nederland zoeken wij regelmatig Arbeidskundige(n) met een SRA / SKO registratie. De werklocatie is afhankelijk van de aanvraag  per regio. Meestal is de duur 1 jaar t/m 3 jaar.

De functie houdt met name in het voeren van gesprekken met Wajongers / WIA  om te kijken op welke manier men weer kan participeren in het arbeidsproces. Zie een voorbeeld van een integrale vacature tekst hierbij ► https://ow.ly/d/6lVA voor het functieprofiel. De functie is voor 38 uur per werkweek. Voor het UWV in Arnhem waren wij op zoek naar een 2-tal allround kandidaten M/V. Deze vacature is inmiddels voor nieuwe kandidaten gesloten.

Interesse en solliciteren?

Reageren kan steeds online via ons Portal, door het insturen van je cv met tenminste één referentie verwerkt in je cv, waaruit blijkt dat je werkervaring in de functie hebt. Vermeld ook je SRA / SKO nummer, want dit is een vereiste om je kandidatuur in behandeling te kunnen nemen. E-mailen kan naar info@flairoffice.nl t.a.v. Judith Jansen Consultant & Recruiter o.v.v. open sollicitatie het referentienummer 2020-1403.SRQ105298 Flair Recruiters HTI&O Personnel, of bel voor meer info naar 026 446 32 81.

Geef een reactie