Snelle bemiddeling

Voor een snelle bemiddeling en succesvolle match kun je hier je CV Uploaden

Met het huidige full-service kantoor van Flair Recruiters High Tech Industry & Office Personnel en een aantoonbaar groeipotentieel verwachten wij onze markt positie als regionaal dienstverlener, onze specialisaties te hebben versterkt en zijn we inmiddels in een zeer sterk bewegende (en verder groeiende) arbeidsmarkt terecht gekomen. De economie trekt nu duidelijk aan.

De intercedenten van Flair zijn met name gespecialiseerd in bemiddeling voor de sectoren techniek, industrie en kantoor. Zo kan een bemiddeling snel en kwalitatief worden behandeld.

Het Flair kantoor en de Back Office kantoren zijn volledig geautomatiseerd en dit is een prima vertrekpunt voor zowel klanten als uitzendkrachten. Dit geldt in het bijzonder voor de salarisadministratie en de tijdige betaling van de salarissen. Verdere voordelen:
24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken
snelle respons
altijd up to date, e-mail uw vacature(s) of cv naar onze centrale mailbox het adres is info@Flairoffice.nl.

Verder is Flair gespecialiseerd in Werving- en Selectie van Top & Middenkader, Uitzending, Detachering, Outplacement en Payrolling! Hiernaast hebben wij samen met onze relaties onze dienstverlening uitgebreid met Contracting, het Projectbureau en Outsourcing.

Vanaf 2017 zijn wij met de Flair Recruiters organisatie actief met onze nieuwe Franchise formule waarin ons Job Planners Plan centraal staat. De basis gedachte van dit Plan is dat er in iedere provincie in Nederland tenminste één Franchisenemer als Job Planner met de allocatie bezig is, dus de vraag naar personeel en het aanbod van personeel aan elkaar probeert te koppelen.

Nieuw hierbij is dat de Job Planner vanuit zijn eigen huis actief hiermee bezig is en als franchisenemer maximaal profiteert van de ruim 35 jarige ervaring van Flair Recruiters in de arbeidsbemiddeling. Als landelijk opererende Flex organisatie zijn we op de hoogte van de eisen die de ABU en de NBBU beiden branchorganisaties aan eisen stellen bij de allocatie van werkzoekenden, de branche CAO’s en de vele CAO’s van de verschillende inleners.

Snelle en snellere arbeidsbemiddeling nu en in de komende jaren aan zowel werkzoekenden en aan werkgevers – inleners.

Het is prima werken …..  met Flair !!!