Vakantiekrachten

Informatie Vakantiekrachten

In de vakantieperiode wilt u continuïteit in uw bedrijfsvoering. Het tijdelijk inschakelen van vakantiekrachten is een even voor de hand liggende als efficiënte oplossing.
U stelt wel kwaliteitseisen, maar het ontbreekt u aan tijd voor een uitgebreide selectieprocedure. Dan biedt Flair u de oplossing op maat.

Al in januari, februari en maart, begint Flair met de selectie en screening van vakantiekrachten. Daar worden zelfs speciale inschrijfdagen voor georganiseerd.
Wij letten uiteraard op opleiding en ervaring, maar vooral ook op motivatie en inzet. Jaarlijks melden er zich ook veel herintreedsters aan en ook veel kandidaten die naast hun pensioen iets extra willen verdienen als aanvullening op hun AOW.

Nauwkeurige overzichten maken in een oogopslag duidelijk welke mensen in welke periode beschikbaar zijn. Zo kunnen wij in overleg met onze opdrachtgevers ruim van tevoren een zorgvuldige planning maken en u veel werk uit handen nemen.

Flair fungeert daarbij als een verlengstuk van uw afdeling Personeelszaken. En doet dat tegen concurrerende uurtarieven. Zo biedt Flair u ook in de vakantieperiode alle voordelen van de professionele bemidelingsspecialist. Heeft u eerder goede ervaringen opgedaan met bepaalde vakantiekrachten, dan kunt u uw voorkeur gerust kenbaar maken.

U kunt desgewenst uw vacature(s) gratis op onze website plaatsen, dan gaan wij direct voor u aan de slag en nemen direct contact met u op om uw wensen professioneel door te nemen. Iedere werkdag bezoeken veel kandidaten onze website en ontvangen wij cv ’s, waarmee wij aan de slag gaan om een match te kunnen maken.

Want dát is Flair: flexibel, deskundig en snel! Dus ook tijdens uw vakantie geldt: het is prima werken,….. met Flair!!!