(Para)Medisch

Informatie Sector (para)Medisch

Bent u op zoek naar (para)medisch personeel? Bel of e-mail ons op tijd, het is prima werken,…..met Flair!!!

Persoonlijke aandacht is een van de pijlers van de filosofie van Flair. Wij werken niet alleen vóór maar ook mèt mensen. Maatwerk voor en naar een ieder. En daar moet je zorgvuldig mee omgaan. Dat verklaart waarom Flair uw partner bij uitstek is voor de selectie en bemiddeling bij (para)medisch personeel. Ook in de zorgsector staat de persoonlijke aandacht en individuele inzet centraal.

Voor elke instelling, ziekenhuis, revalidatie tehuis, verpleegtehuis of een beauty Spa, voor elke functie kan Flair snel en accuraat bemiddelen. U kunt desgewenst uw vacature(s) gratis op onze website plaatsen, dan gaan wij direct voor u aan de slag. Iedere werkdag bezoeken veel kandidaten onze website en ontvangen wij cv ’s, waarmee wij aan de slag gaan om een match te kunnen maken. Om die snelheid te garanderen is Flair ook buiten kantooruren bereikbaar. Vakbekwame intercedenten staan borg voor een zorgvuldige selectie.

Onze Back Offices zijn ABU en NBBU lid en NEN – 4400-I gecertificeerd, voor uitzendkrachten en relaties bieden wij naast kwaliteit ook financiële zekerheid.

Flexibiliteit, maatwerk en service: dát is Flair.