Kader/Engineering

De juiste kandidaat op de juiste plaats…….hoe werkt dat? Flair bemiddelt landelijk Kader/Engineerings vacatures vanaf Mts, Hts en op academisch niveau. Klik op info@Flairoffice.nl en vraag ons hoe het werkt. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Iedere bedrijfstak, zelfs ieder bedrijf binnen een bepaalde branche heeft zijn eigen cultuur. Vooral bij kaderfuncties bepaalt affiniteit met de heersende bedrijfscultuur in hoge mate het succesvol functioneren binnen een onderneming. hierbij sluiten de filosofie en werkwijze van Flair naadloos aan. Door intensieve persoonlijke contacten van onze intercedenten met zowel opdrachtgevers als uitzendkrachten krijgen selectie en bemiddeling door Flair een belangrijke meerwaarde.

Nog een aanmerkelijk voordeel is de vakkennis van onze intercedenten. Of het nu gaat om management functies in de zakelijke dienstverlening, leidinggevenden in het MKB of hoger technisch kaderpersoneel, wij bemiddelen met verstand van zaken.

(CAD-)tekenaars, projectleiders, ontwerpers, opzichters. Slechts een greep uit de kader- en engineeringsfuncties, waarvoor u bij ons terecht kunt. Uit periodieke enquetes blijkt dat 90% van al onze opdrachtgevers zeer tevreden is over de kwaliteit van ons (tijdelijk) personeel

Dát is Flair. Intensieve persoonlijke aandacht vertaalt zich in succesvolle bemiddeling

Een bevestiging van ons credo: Het is prima werken,…. met Flair!!!

Wat doet een tekenaar-constructeur werktuigbouw precies? Kijk naar een korte bedrijfsfilm. Flair zorgt er voor dat de juiste kandidaat op de juiste werkplek staat.

Fout: Contact formulier niet gevonden.