Onze dienstverlening | Full Service kantoor

Informatie over ons Full Service kantoor

Flair Recruiters High Tech Industry & Office Personnel is de afgelopen jaren als Flex arbeidsbemiddelaar uitgegroeid tot een fullservice kantoor. Dat wil zeggen dat wij naast het uitzenden, detacheren, de werving en selectie opdrachten van personeel professioneel invullen ook steeds meer diensten verlenen. Onder andere:

  • Legal Advice, op maat juridische adviezen verstrekken, naar zowel uitzendkrachten als ook relaties van Flair

    Iedereen wordt geacht ons Nederlands recht te kennen, vaak is het niet zo!

 

  • Outplacement, dit houdt in dat Flair op verzoek van werkgevers in geval van ontslagzaken medewerkers begeleiden naar een nieuwe baan
  • HRM – advies, dat kan Jobcoaching van medewerkers inhouden, maar ook ondersteuning van directie & management, uitleg CAO’s, beoordeling diverse soorten (arbeids)contracten
  • Projectmanagement, bijvoorbeeld in geval van verandermanagement opdrachten, management begeleiding aanbieden
  • Corporate Finance, aan relaties strategische financiële adviezen vestrekken, advies inzake bedrijfsfinancieringen, zoals Payrolling, of Factoring.

    Bel of e-mail ons voor meer Informatie!

Op basis van onze vijf speerpunten, maatwerk naar de medewerker en de relatie, verlenen van service, flexibiliteit, het bieden van een concurrerende prijs en het creeëren van een win-win situatie, staat Flair voor winst optimalisatie, dat wil simpelweg zeggen een constructieve samenwerking invullen op lange termijn. Ons credo is niet voor niets: “Het is prima werken,…….met Flair!!!”