Over Flair Recruiters

Profiel  1985 – heden / Flair Recruiters  High Tech Industry & Office Personnel  | Flexbranche  Arbeidsbemiddeling

Selfmade ondernemer al ruim 35 jaar / Bedrijfsjurist, Consultant, Recruiter, Projectleider, Job Coach, Expert met een hands-on mentaliteit en zelfbewust.

Het snel willen doorzien van complexe zaken. Pragmatisch ingesteld. Bereid om keihard te werken. Ik adviseer bestuurders en leidinggevenden over organisatieontwikkeling en samenwerking, zowel in de private als in de publieke sector.Projectmatig als projectleider in de breedste zin van het woord en/of als interimmanager in de FlexbrancheZowel in de private als in de publiek sector, voor zowel provincie als ook gemeenten.

Vervul recruitment opdrachten op HBO en academisch niveau. Gedegen kennis van o.a. het arbeidsrecht, administratief bestuursrecht, bestuursprocesrecht en aanverwante (actuele) wetgeving en jurisprudentie.

 Mijn kracht ligt in het helder benoemen van situaties en aangeven waar de kansen liggen om ontwikkelstappen te maken, zowel inhoudelijk als procesmatig en relationeel. Ik doe dit o.a. in verschillende rollen: als expert, procesadviseur of programmamanager.

Mijn stijl is om eerlijk en transparant te opereren, met gevoel voor rollen en verhoudingen. Naast inzicht in beslissingsalternatieven geef ik ook mijn eigen visie op het geheel.

Ik beschik over een ondernemende en zakelijke habitus. Mijn gedrag kenmerkt zich door een open mind, transparant handelen, het tonen van praktische wijsheid en het communicatief en coachend optreden. In het bijzonder in de Flexbranche.

Geef een reactie