Kantoor

Informatie Sector Office

Personeel werven kost veel tijd en energie. Flair neemt u dat werk uit handen, en selecteert snel uit een kwalitatief hoogwaardig aanbod van kandidaten. Flair beschikt over een ruim en gevarieerd bestand voor kantoorfuncties op alle niveaus. Wij bemiddelen landelijk vacatures op mbo hbo en academisch niveau.

Daarnaast streven de consulenten van Flair naar intensieve kennis van uw bedrijfscultuur en structuur. Alleen zo kunnen wij opdrachtgever en uitzendkracht met succes combineren. Elke vacature vraagt naast opleidingseisen een persoonlijke invulling.

Het is prima werken…..met Flair!!!

Daarom heeft bij Flair persoonlijk contact de hoogste prioriteit. Om optimale dienstverlening naar twee kanten te kunnen garanderen. U kunt desgewenst uw vacature(s) gratis op onze website plaatsen, dan gaan wij direct voor u aan de slag. Iedere werkdag bezoeken veel kandidaten onze website en ontvangen wij cv ’s, waarmee wij aan de slag gaan om een match te kunnen maken.

Dát is Flair. Dynamisch, flexibel en efficiënt. Ontdek ook waarom ruim 90% van onze cliënten bij periodieke enquête s aangeeft zeer tevreden zijn over onze dienstverlening zijn, die gebaseerd is op een vijftal speerpunten, maatwerk naar de uitzendkrach en de klant, service, flexibiliteit, prijs en winstoptimalisatie. Hiernaast staan onze kernwaarden betrokkenheid, teamgeest, kwaliteit en professionaliteit hoog in ons vaandel.