Techniek

Informatie Sector Techniek

 

Per sector beschikt Flair over een gespecialiseerde intercedent. Vooral bij de bemiddeling van technisch personeel heeft deze strategie ruimschoots haar nut bewezen.

Vergezeld van technische know-how, zal uw Flair intercedent uw bedrijf willen leren kennen. Om zo feilloos te kunnen inschatten aan welke eisen uw (tijdelijke) personeel moet voldoen. Zowel op het gebied van opleiding en ervaring, als van een persoonlijke inzet en motivatie.

Om ons databasebestand zo ruim en gevarieerd mogelijk te houden, begint de werving van Flair al bij de Lts opleidingen, in de metaal of elektrotechnische sector, vervolgens scouten wij talent op de Middelbare- en Hogere Technische Scholen. Met succes! Flair beschikt zodoende over modern opgeleid uitzendpersoneel met kennis van de nieuwste technische inzichten.

Daarnaast heeft Flair contacten gelegd met ervaren technici; vak-specialisten die je maar weinig treft.U kunt desgewenst uw vacature(s) gratis op onze website plaatsen, dan gaan wij direct voor u aan de slag. Iedere werkdag bezoeken veel kandidaten onze website en ontvangen wij cv ’s, waarmee wij aan de slag gaan om een match te kunnen maken. Per slot van rekening is dat onze allocatie-functie. Dát is Flair: vakkundig, dynamisch en alert. Onze veelzijdigheid is vele mate groter, zoals u zult ontdekken als Flair uw partner in personeelsvoorziening wordt.

En vervolgens zal bevestigd worden, wat velen al ondervonden hebben: het is prima werken met…. Flair!!!