Klantgerichte bemiddeling

De persoonlijke benadering van Flair biedt vele voordelen.

De persoonlijke benadering van Flair biedt vele voordelen. Onze eerste doelstelling is een grondige kennismaking met uw bedrijf, want geen twee bedrijven zijn hetzelfde. Dat geldt ook voor de uitzendkrachten.

Afhankelijk van aard, grootte en cultuur stemmen wij het inzetten van (tijdelijk) personeel nauwkeurig af op de individuele bedrijfsbehoefte. Dat waarborgt een geslaagde uitzendperiode en daarmee de continuering van het arbeids- of produktieproces in uw bedrijf.

Desgewenst wordt u betrokken bij de selectieprocedure. Heeft u eenmaal goede ervaringen opgedaan met uw (tijdelijk) personeel, dan kunt u een volgende keer uw voorkeur aan hen kenbaar maken. Ook dat is Flair: flexibel inspelen op individuele wensen. U kunt uw vacature, uw vraag,  of uw cv direct e-mailen naar :

Info@Flairoffice.nl  wij zullen na het ontvangen van uw e-mail zo snel mogelijk contact met u opnemen. Bent u werkzoekend e-mail dan direct uw cv, met een korte toelichting over de soort baan die u zoekt, wij proberen u zo snel als mogelijk van dienst te zijn. Uw vacature(‘s) kunt u hier Uploaden!

Het is prima werken…… met Flair!!!