Bill G.H. Lubliek | Flair Recruiters High Tech Industry & Office Personnel

(Eigenaar/Oprichter)
Mr. Bill G.H. Lubliek LLM Bedrijfsjurist

Bill Lubliek is eigenaar en oprichter van Flair Recruiters en heeft ruim 30 jaar ervaring in de uitzend- en detacheringsmarkt. Wat in 1985 begon als een uitzendbureau is nu uitgegroeit tot een bedrijf met meerdere disciplines, waaronder zelfs Payroll-services, via een twee-tal bij de ABU & NBBU aangesloten Back Offices in Deventer en in Dordrecht, uw personeel in goede handen.

Mijn stijl is om eerlijk en transparant te opereren, met gevoel voor rollen en verhoudingen. Naast inzicht in beslissingsalternatieven geef ik ook mijn eigen visie op het geheel. Ik beschik over een ondernemende en zakelijke habitus. Mijn gedrag kenmerkt zich door een open mind, transparant handelen, het tonen van praktische wijsheid en het communicatief en coachend optreden. In het bijzonder in de Flexbranche.

Loodspersoneel

Vakantiekrachten

Callcenter Medewerkers

Wij willen beter, sneller en slimmer zijn dan onze concurrenten. Medewerkers van Flair Recruiters houden niet eerder op dan wanneer onze klant van personeel is voorzien. Zelfs als dat betekent dat we buiten de “normale” werktijd om nog even moeten doorwerken. Ons werk is onze passie.